fbpx

Mere om Fru Jensen


Hvem gemmer sig bag navnet Fru Jensen?

 

Igennem flere år har efternavnet Jensen ligget på top 20 listen over mest anvendte efternavne i hele den danske befolkning.

 

Mere end en kvart million danskere hedder Jensen til efternavn, og hvis jeg havde heddet Anne til fornavn, havde jeg haft et af Danmarks mest almindelige navne. Det gør jeg dog ikke, og jeg er heller ikke den Fru Jensen, der står bag hele Danmarks ærekære kogebog.

 

Men jeg kan noget med opskrifter, ikke opskrifter på julekringler eller stuvet hvidkål, men jeg kan lave opskrifter til dine online marketing-aktiviteter, så de bliver lige så attraktive som Fru Jensens frikadeller, der forresten er en af de mest efterspurgte retter til middagsbordet blandt skolebørn.

 

Jeg kan også noget med unyttig viden, men den kan være meget nyttig, når man spiller Trivial pursuit, eller når man laver marketingstrategier. For når man ønsker at markedsføre sine produkter, er det vigtigt at vide, hvem man vil markedsføre dem til, og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan lave målgrupper og kundesegmenter, for det er jo ikke alle, der vil have frikadeller. Nogen vil hellere have pizza, og nogen vil have kylling.

 

Men alt det og meget mere kan jeg altid fortælle dig om over en kop kaffe, for jeg kan nemlig bedst lide kaffe, mens andre hellere vil drikke te. Faktisk drikker vi danskere 3.505.992.779 kopper kaffe om året, jeg står rundt regnet for 1000 af de kopper, og du er velkommen til at drikke en af dem sammen med mig.

Follow by Email
Facebook
LinkedIn